Leikkejä halloween juhliin

Meillä pidetään halloween juhlat lauantaina ja lapset ovat kutsuneet heidän kavereitaan kylään. Tarkoituksena on syödä teeman mukaista ruokaa, pukeutua, leikkiä leikkejä ja kuulema "bilettää". Etsiskelin netistä hyviä ja sopivia leikkejä halloween teemaisiin juhliin ja törmäsin näihin mitkä lapset tahtoivatkin sitten ottaa meille.

Karkki tai kepponen:
Laitetaan isoon kulhoon paperi lappuja missä lukee karkki tai kepponen. Karkki lapulla saa ottaa tietenkin yhden karkin. Kepponen lapun kääntöpuolella on jokin kepponen mikä pitää tehdä. Kuten esim. Pussaa toista poskelle tai laula pineapple apple pen laulu.

Omenajuoksu:
Lapset jaetaan joukkueisiin ja jokaiselle joukkueelle annettaan yksi omena. Omenaa kuletetaan hampaissa ja käsiä ei saa käyttää. Juoksu toimii viestinä ja omena ojennetaan toiselle suulla käsiä ei saa edelleen käyttää. Jos omena tippuu on palattava alkuun.

Tätä leikkiä lapset odottaa eniten! Hyi jos poikien kanssa joutuu.



Hahmo kisa:
Koska Putous on ollut niin suosittu ohjelma niin lapset tahtoivat saada halloween hahmoset kilpailun. Eli osallistuneet saavat esittää jotakin halloween hahmoa ja tuomaristo päättää mikä hahmo oli paras!

Kummitusjahti:
Kummitustikkareita on piilloteltu ympäriinsä meidän asuntoa. Kuka löytääkään eniten? Löydetyt tikkarit saa tietenkin pitää!

Ihmisusi peli:
Mennään istumaan rinkiin missä yksi on kertoja. Kertoja jakaa kaikille roolit. Yksi ihmisusi, pelastaja, pappi, suojelia jne.. Aina kun koittaa yö ihmisusi on tappanut yhden kyläisen ja pelaajien on pääteltävä kuka ihmisusi on. Tietenkin muilla rooleilla on myöskin omat "erikois" taitonsa mitä he voivat hyödyntää.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mustikalla hiusten värjääminen

Kakeibo Säästämisen taika