Jauhelihanuudeli-keitto
Tämä oli Villen lempiruokaa. Tein tätä keittoa kun kokkasin Villelle ekan kerran ja hän ihastui täysin. Keitosta tulee hyvää jos jättää korianterin pois jos ei siitä pidä.
Jauheliha-nuudelikeitto:
100g lasinuudeleita
nippu korianteria
5 kiinankaalinlehteä
1 valkosipulinkynsi
pippuria, suolaa
250g jauhelihaa
1l kasvislientä
3rkl osterikastiketta
1. Kaada lasinuudeleiden päälle kiehuvaa vettä ja anna pehmetä valmiiksi
3. Huuhdo korianteri, kuivaa lehdet ja pilko pieneksi
4. Huuhdo ja suikaloi kiinankaali
5. Kuori ja hienonna valkosipuli
6. Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla
7. Kuumenna kasvisliemi kattilassa ja murenna joukkoon jauheliha ja valkosipuli. Anna jauhelihan keittyä kypsäksi.
8. Lisää lasinuudelit, kiinankaali ja osterikastike ja keitä muutama minuutti
9. Mausta vielä halutessasi suolalla ja pippurilla
Kommentit
Lähetä kommentti