Chili-suklaa kakku
Ystäväni toi joskus tämän ohjeen minulle ja teimme tätä kakkua. Alkuperäinen ohje on varmaan löytynyt jostakin netistä? Mutta tässä olisi ohje tähän kakkuun mitä kovasti ovat monet kehuneet. Kakusta tulee vain parempi kun sen antaa olla yhden yön jääkaapissa.
Kakku:
200g Tummaa suklaata
200g Voita
4 Kananmunaa
2-3rkl Mantelirouhe
5rkl Kaakaojauhe
1,5dl Vehnäjauho
1tl Leivinjauhe
1tl Chilijauhe
2dl Sokeri
Kuorrutus:
150g Tumma suklaa
1dlKerma
25g Voita
Koristele
Millä ikinä haluatkin minulla on tässä päällä pähkinää, marenkia ja mustikoita. Olen myös tehnyt halloweenina marsipaanista pääkalloja kakun päälle ja toimii! Chilin tilalle vois myös laittaa esim. raastettua inkivääriä!
1. Voitele irtopohjavuoka ja vuoraa se mantelirouheella.
2. Sulata voi kattilassa ja paloittele voin sekaan suklaa.
3. Vaahdota munat ja sokeri.
4. Sekoita kuivataineet yhteen.
5. Sekoita voi- suklaaseos muna/sokerivaahtoon. Sekoita myös kuivat aineet sekaan.
6. Paista uunissa 175 astetta 30min.
7. Kuumenna kerma kattilassa. Lisää suklaa ja voi. Kaada kakun päälle. Anna jäähtyä. Koristele.
Kommentit
Lähetä kommentti